Rulada din carne tocata umpluta cu legume

de Toamna07 in Porc, 20 Apr 2015 | 16399 vizualizari

 

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa ! Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata porc-vita
  • 2 oua mari
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • sare,piper sau fulgi de chilli cimbru
  • Umplutura :
  • 3 linguri de mazare
  • 3 linguri porumb
  • 1/2 morcov
  • 1 ardei rosu...
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta cu legume:

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam. Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca. Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.

Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute . Lasam rulada sa se raceasca si o feliem. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri